Εκτύπωση PDF

Η ομάδα του happyparenting.gr - Άρθρα για μωρά και γονείς


 

Ζητήσατε να μάθετε για εμάς; Ευτυχώς, γιατί ανυπομονούσαμε να γνωριστούμε.

 

Είμαστε η ομάδα του Happyparenting και, πραγματικά, αισθανόμαστε πανευτυχείς που αυτήν την στιγμή είστε εδώ και διαβάζετε την ιστοσελίδα μας. Άλλωστε, το τι είμαστε εμείς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Εσείς είστε εκείνοι που, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, μας κάνετε ιστότοπο εγκυμοσύνης, site ιατρικό, σελίδα πατρότητας, μητρότητας και κάπου κάπου και μαγειρικής και σεξουαλικότητας.

 

Ωστόσο, επίσημα εμείς δηλώνουμε πως είμαστε μια πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα για επίδοξους, νέους και παλιούς γονείς και πως κοντά μας κάθε μητέρα, πατέρας, παιδαγωγός, ανάδοχος […] βρίσκει έναν συνοδοιπόρο στο δύσκολο έργο της ανατροφής ενός παιδιού.

 

Έχουμε καθημερινό update άρθρων εγκυμοσύνης, υγείας, ψυχολογίας, ανάπτυξης, διατροφής, διαπαιδαγώγησης σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες. Επίσης, παρέχουμε συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν την μητέρα, τον πατέρα, την οικιακή οικονομία, την ψυχαγωγία, την μαγειρική κτλ. Τέλος, ας μας επιτρέψετε να περηφανευτούμε πως είμαστε η πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα που φιλοξενεί την διεθνή τάση positive parenting, έναν καινοτόμο τρόπο διαπαιδαγώγησης που θα δώσει στο καμάρι σας τα αναγκαία εφόδια για μια ολοκληρωμένη, ευτυχισμένη ζωή.

 

Θα θέλαμε, φυσικά, αυτή μας η γνωριμία να μην είναι μονοδιάστατη. Γραφτείτε στην ιστοσελίδα μας, ανεβάζετε σχόλια, διορθώσεις, προτάσεις και συμμετέχετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε στην επαφή που θα αναπτυχθεί ανάμεσά μας. Ακόμη, μην ξεχάσετε να δικτυωθείτε μαζί μας, με like στο facebook και follow στο twitter. Κάθε μήνυμα είναι ευπρόσδεκτο και κάθε κοινοποίηση παραπάνω από αρεστή.

 

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε. Ελπίζουμε να είμαστε δίπλα σας για πολλά πολλά χρόνια!

Με εκτίμηση,

η ομάδα του Happyparenting

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά