Ιωάννης Δ. Καλογήρου, MD DRCOG DFSRH

Μαιευτήρας-Χειρουργός-Γυναικολόγος

Με ειδικό ενδιαφέρον στις καθ’ έξην αποβολές


Λεωφ. Βασ. Σοφίας & Δ. Αιγινήτου 4, Αθήνα (Στ. Μετρό Μέγαρο Μουσικής)

Τηλέφωνο ιατρείου: 210 7220629

Κινητό: 6983200800

Fax: 2107245425

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Site: www.womanclinic.gr, www.doctorkalogirou.gr, www.kalogirou.eu

 

Ιωάννης Δ. Καλογήρου, MD DRCOG DFSRH

Μαιευτήρας-Χειρουργός-Γυναικολόγος


O Ιωάννης Καλογήρου Μαιευτήρας Γυναικολόγος MD,DRCOG,DFSRH είναι γιός του γυναικολόγου Δημητρίου Καλογήρου. Αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Κηφισιάς με άριστα. Πρωταθλητής Ελλάδος 1995 (Light Contact -Π.Ε.Κ.) πήρε το πτυχίο της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1996.
Εξειδικεύτηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Ελλάδα και την Μεγάλη Βρετανία.
Με εκπαιδευτική άδεια από το πανεπιστήμιο Αθηνών επισκέφτηκε το τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του νοσοκομείου της Ολλανδίας Enschede το 2003 (φυσικός τοκετός και κατ΄οίκον) και το 2004 εργάσθηκε με άδεια του πανεπιστημίου στο τμήμα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Κατέχει έπειτα από εξετάσεις το δίπλωμα του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας το δίπλωμα οικογενειακού προγραμματισμού του ίδιου κολλεγίου καθώς και κρατικό (ΚΕΣΥ) δίπλωμα υπερήχων πάνω στη μαιευτική και γυναικολογία.
Τέως επιμελητής πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ουαλίας είναι εκπαιδευτής στο ελληνικό A.L.S.O.(Advanced life Support in Obsterics) και συνεργάτης στα νοσοκομεία Ιασώ www.iaso.gr , Λητώ www.leto.gr, REA www.reahospital.gr (ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική)
Ο Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ έχει εκπαιδευτεί και μετεκπαιδευτεί στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και λαπαροσκοπική χειρουργική στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Cardiff University Hospital (Aγγλία) και Penn University Hospital (Η.Π.Α). Εχει εργασθεί δίπλα σε κορυφαίους διεθνώς λαπαροσκόπους γυναικολόγους όπως Richard Penketh UK(Αγγλία) , Nasar Amso (Αγγλία), Christos Coutifaris (Η.Π.Α.).
Έχει μεγάλη εμπειρία στις καθ΄ έξην αποβολές καθώς χρόνια ασχολείται με το αντικείμενο εφαρμόζοντας τις διεθνείς οδηγίες και πρωτόκολλα πράγμα που το αποδεικνύει ο μεγάλος αριθμός κυήσεων που παρακολουθεί με παρόμοια προβλήματα.
Είναι μέλος σε περισσότερες από 10 ελληνικές και ξένες επιστημονικές εταιρίες και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά