ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΣΙΟΣ

Homeopath - Medical Doctor

 

Ευνειδών 11, Αθήνα

6972 070 836

http://drpisios.com/gr/

 

 

Ο Dr Κωνσταντίνος Πίσιος είναι ολιστικός ομοιοπαθητικός (Dipl. Hom.), ειδικός παθολόγος (M.D.), συγγραφέας, ερευνητής και καθηγητής.

Εξειδικεύτηκε στις ΗΠΑ ( University of Californiα) και εργάστηκε για αρκετά χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία.

Η πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας του, γνωστή ως “Continuum Ομοιοπαθητική,” θεραπεύει τον ασθενή και συγχρόνως αποτρέπει την επιστροφή της νόσου, χωρίς ο ασθενής να χρειαστεί να περιορίσει την κατανάλωση του καφέ ή της μέντας.

H μέθοδος του Δρ. Πίσιου είναι εξαιρετικά επιτυχής και δεν απαιτεί μακροχρόνιες θεραπείες για συντήρηση της κατάστασης της υγείας, όταν αυτή επιτευχθεί. Μετά την θεραπεία του ο ασθενής νιώθει το ίδιο καλά παρ’όλη την διακοπή της λήψεως φαρμάκων.

Με τη σωστή θεραπεία επιτυγχάνεται μόνιμη καταπολέμηση των συμπτωμάτων (σωματικών και διανοητικών) και όχι απλώς προσωρινή. Αυτή είναι η αποκαλούμενη «ιδανική θεραπεία».

Στην ομοιοπαθητική πρακτική του, ο Δρ. Πίσιος, αφιερώνει πολύ χρόνο στην προσωπική επαφή με κάθε ασθενή εξετάζοντας αναλυτικά το ιστορικό, τα ιατρικά αρχεία και τις εργαστηριακές εξετάσεις του ασθενούς. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής απολαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας και θεραπευτική αγωγή απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του.

Ο Δρ. Πίσιος έχει κάνει πολλές ανακαλύψεις τις οποίες διδάσκει σε σεμινάρια, και παρουσιάζει σε διεθνή συνέδρια. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, τα δε άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά σε εξειδικευμένα περιοδικά που καλύπτουν ιατρικά, ομοιοπαθητικά, και αθλητιατρικά θέματα σε διάφορες χώρες ( Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Ινδία κ.α.).

Τις ομοιοπαθητικές σπουδές του τις έκανε στην Αθήνα, και μετεκπαιδεύτηκε στην σχολή του Γ. Βυθούλκα στην Αλόννησο. Προς εμπλουτισμό των γνώσεών του, παρακολούθησε πολλά σεμινάρια των πιο φημισμένων ομοιοπαθητικών στο εξωτερικό.

Ο Δρ. Πίσιος είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ) καθώς και της Liga Medicorum Homeopathica Internationalis (LMHI).

 

ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ:

Ανακάλυψε την «ιδανική θεραπεία»

Ανακάλυψε πολλά νέα ομοιοπαθητικά φάρμακα

Ανακάλυψε τα επίπεδα ασθένειας και τη ρίζα της ασθένειας

Όρισε κριτήρια ίασης

Θεωρία Continuum Ομοιοπαθητική

Διδάσκει ομοιοπαθητικούς απ’όλο τον κόσμο πως να βρουν το ιδανικό φάρμακο, το «simillimum»

Όρισε το simillimum, την υγεία, την ασθένεια, τα επίπεδα υγείας

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά