Βασίλειος A. Μπαγιώκος, MD DFSRH

Μαιευτήρας – Χειρουργός – Γυναικολόγος.

Με ειδικό ενδιαφέρον στον Φυσιολογικό Τοκετό, στην Υπογονιμότητα, Λαπαροσκόπηση, Υστεροσκόπηση. 

Διπλωματούχος της Εταιρείας Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Φροντίδας Υγείας (DFSRH) τουΒασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων Γυναικολόγων Αγγλίας (RCOG).

Fellowship στην Λαπαροσκοπική Χειρουργική(F.MAS).


 

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 115, Αθήνα

Τηλέφωνο ιατρείου: 2106445454

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

www.bagiokos.gr

Βασίλειος Μπαγιώκος, MD DFSRH

Μαιευτήρας- Χειρουργός- Γυναικολόγος


Ο Βασίλειος Μπαγιώκος γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1973. Κατάγεται από την Σπάρτη και την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών τον Μάϊο του 1998. Εργάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος, στο Περιφερειακό Ιατρείο Ροβιών Ευβοίας και τον Δεκέμβριο του 1999 ξεκίνησε να εργάζεται στήν Β΄ ΠαιδοΧειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Εργάστηκε για δύο (2) έτη στην Αγγλία, από τον Μάϊο του 2002 έως τον Αύγουστο του  2004, στα Νοσοκομεία Bedford Hospital καιLuton & Dunstable Hospital, δίπλα σε εξαιρετικούς διευθυντές της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, όπως τη Sarah Reynolds με εξειδίκευση στηνΟυρογυναικολογία, κυήσεις υψηλού κινδύνου, στον διαβήτη κυήσεως, τηRosemarie Wallace με εξειδίκευση στην Υπογονιμότητα και στο ΣύνδρομοΠολυκυστικών Ωοθηκών, τον Owens J. Owens με εξειδίκευση στηνΛαπαροσκόπηση-Υστεροσκόπηση, στην Ενδομητρίωση και στηνΚολποσκόπηση-Παθολογία Τραχήλου κ.λπ.

Κατά το 2003 έλαβε το Δίπλωμα της Εταιρίας Οικογενειακού Προγραμματισμού και Αναπαραγωγικής Υγείας Αγγλίας (Diploma of Family Planning and Reproducting Healthcare, DFSRH 31.07.2003 D0160165) του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων-Γυναικολόγων Αγγλίας (RCOG).

Στην Ελλάδα, εργάστηκε στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου (Α΄ Μ/Γ Κλινική με διευθυντή τον κο Παναγιώτη Σκολαρίκο), σε ένα περιβάλλον με μεγάλο αριθμόκυήσεων υψηλού κινδύνου, αποκτώντας σημαντική μαιευτική εμπειρία με μεγάλο αριθμό προσωπικών φυσιολογικών τοκετών, καισαρικών τομών, καθώς καιγυναικολογικών επεμβάσεων.

Τον Μάιο του 2008, ταξίδεψε στην Ινδία (Νέο Δελχί) και για δεκαπέντε ημέρες συμμετείχε σε ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ελάχιστα Παρεμβατικής Χειρουργικής( Minimally Access Surgery). Το Σεμινάριο ήταν ειδικά σχεδιασμένο για να έχει άφθονη πρακτική εξάσκηση και εκπαιδεύθηκε σε όλα τα χειρουργεία της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, αποκτώντας τον τίτλο  του Fellowship εις την ΛαπαροσκοπικήΧειρουργική.

Ειδικό ενδιαφέρον για τον ίδιο αποτελεί η παρακολούθηση και φροντίδα  της εγκύουσε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης , η διατήρηση της γονιμότητας-αναπαραγωγικής ικανότητος της ελληνίδος, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η αντισύλληψη, το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, η Υπογονιμότητα και η Ενδοσκοπική Χειρουργική. Έχει πάρει μέρος σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

Σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες του ως Επιστημονικός συνεργάτης στο Μαιευτήριο «Ιασώ» www.iaso.gr, στο Μαιευτήριο Ρέα www.reamaternity.gr, στο Μαιευτήριο «Λητώ» www.leto.gr  ενώ διατηρεί και ιδιωτικό ιατρείο στην Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 115 στην Αθήνα.

Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Α.Μ. 047285

GMC Full Registration Number 6041852

DFSRH  D016508


 

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά