Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 09:55 ΜΩΡΟ (0-12) - ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Εκτύπωση PDF

Agnotis: Πάνες ποιοτικές, οικονομικές και 100% ελληνικές

Γνωρίστε τις πάνες Agnotis που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν οι αγαπημένες σας!

Είναι ωραίο να επιλέγεις ελληνικά προϊόντα γιατί με τον τρόπο αυτό στηρίζεις την ελληνική οικονομία. Συνήθως, όμως, το ελληνικό σημαίνει και ακριβό. Και είναι διαφορετικό το να δώσεις €0,10 παραπάνω για 1 πακέτο μακαρόνια και διαφορετικό για κάθε πάνα που θα αλλάξει το μωρό σου. Γιατί, αν υποθέσουμε ότι αγοράζεις 10 πακέτα μακαρόνια τον μήνα, η διαφορά ισούται με €1, ενώ ένα μωρό αλλάζοντας 8 πάνες την ημέρα θα επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό κατά €24.

Επανέρχομαι, λοιπόν, και λέω πως είναι ωραίο να αγοράζεις ελληνικά προϊόντα αλλά στο ζήτημα της πάνας σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η τιμή. Κι εδώ είναι που έχουμε τα καλά νέα! Οι πάνες Agnotis, που όλο και κάπου θα τις έχει πάρει το μάτι σας αφού έχουν ήδη πολύ μεγάλη απήχηση στις Ελληνίδες μαμάδες, είναι κατά 30% φθηνότερες από τις υπόλοιπες πάνες της αγοράς, ενώ είναι ακόμα πιο οικονομικές εάν επιλέξεις να εγγραφείς στην συνδρομητική υπηρεσία.

Ξεκινώντας συνδρομή στην Agnotis οι πάνες σου έρχονται στην πόρτα σου σε προνομιακή τιμή, με δωρεάν μεταφορικά στο μέγεθος και τις ημερομηνίες που έχεις προεπιλέξει. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να διακόψεις την συνδρομή αλλά και να αλλάξεις την ημερομηνία παράδοσης και το μέγεθος της πάνας ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς σου.

panes agnotis

Φυσικά, εάν θέλεις μπορείς να μην κάνεις συνδρομή και να πατάς απλώς «παραγγελία» κάθε φορά που μπαίνεις στο site. Στην περίπτωση αυτή το μόνο που αλλάζει είναι ότι η τιμή είναι ελαφρώς πιο υψηλή. Ο χρόνος παράδοσης παραμένει στις 1-3 ημέρες και τα μεταφορικά εξακολουθούν να είναι δωρεάν. Και στις δύο περιπτώσεις μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή.

Και επανέρχομαι στο ότι είναι ωραίο να αγοράζεις ελληνικά αλλά στο ζήτημα της πάνας σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα. Τι να το κάνεις το ελληνικό προϊόν εάν η πάνα έχει διαρροές και το μωρό συγκαίγεται με το παραμικρό. Και εδώ είναι που έχουμε τα καλύτερα νέα! Οι πάνες Agnotis διαθέτουν άριστη ποιότητα, έξυπνη κατασκευή και πληρούν όλα  τα Ευρωπαϊκά πρότυπα παραγωγής και ποιότητας. Ακόμα, το desing της πάνας είναι πρωτοποριακό και βραβευμένο με το βραβείο ΕΡΜΗΣ.

koumpi-agnotis

 

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά