Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 21:45 ΜΩΡΟ (0-12) - ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Εκτύπωση PDF

Baby Massage: The Calming Power of Touch

Σεμινάριο για Γονείς: Baby Massage: The Calming Power of Touch

To happyparenting.gr σε συνεργασία με το Kaloe Life και την πιστοποιημένη εναλλακτική θεραπεύτρια, Θάλεια Διαμάντη, σας ετοίμασε ένα μοναδικό σεμινάριο. Το «Baby Massage: The Calming Power of Touch» έρχεται για να σας διδάξει ειδικές τεχνικές μάλαξης για χαλάρωση και ανακούφιση από πόνους.

 

Οφέλη βρεφικού μασάζ

  • afisa-baby massage-swsto-bΒοηθά στην μη λεκτική επικοινωνία γονέα-παιδιου, ενισχύει την μεταξύ τους επαφή και δημιουργεί μία πολύ ισχυρή και ποιοτική σχέση από την πρώτη στιγμή της γέννησης.
  • Μέσα από την σωστή επαφή, το μωρό μαθαίνει τί σημαίνει σεβασμός, αγάπη και υγιές άγγιγμα.
  • Το βρεφικό μασάζ διεγείρει βασικά συστήματα του οργανισμού (κυκλοφορικό, ανοσοποιητικό, πεπτικό, νευρικό, ορμονικό, λεμφικό, αναπνευστικό, μυοσκελετικό) με αποτέλεσμα την ομαλότερη λειτουργία και ανάπτυξή τους.
  • Επιπλέον ενδυναμώνει και ισχυροποιεί την ικανότητα μάθησης, συμβάλλει στην ολοκλήρωση και ωρίμανση των αισθήσεων και βοηθά στην επίγνωση του σώματος και του νου.
  • Ανακουφίζει από αέρια και κολικούς, δυσκοιλιότητα και κοιλιακές κράμπες, γαστρεντερικούς πόνους, πόνους δοντιών, πόνους ανάπτυξης σώματος, υπερευαισθησία στο άγγιγμα, μυϊκή και συναισθηματική ένταση.
  • Η χαλάρωση που επιτυγχάνεται μέσω του μασάζ έχει ως αποτέλεσμα το μωρό μας να κοιμάται καλύτερα και περισσότερο. Κατά την διάρκεια του μασάζ μειώνονται τα επίπεδα του στρες, με την παραγωγή οκυτοκίνης (oxytocin), μιας ορμόνης με χαλαρωτική και παυσίπονη δράση.

Όλα τα παραπάνω είναι πολύ σημαντικά για την σωστή σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού σας.

Ελάτε, λοιπόν, το Σάββατο 2 Δελεμβρίου 2017 στις 11:00 στο Kaloe Life (Κριεζώτου 12 & Ζαλοκώστα 9, Κολωνάκι) για να διδαχθείτε τις βασικές τεχνικές βρεφικού μασάζ που θα βοηθήσουν την σωματική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη του μωρού σας.

Θα ακολουθήσουν κληρώσεις δώρων, όπως βιβλία από αγαπημένους εκδοτικούς οίκους αλλά και βρεφικά προιόντα από το λατρεμένο Pregnancygifts.gr και άλλα πολλά!

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας:

  • 1 κουβερτούλα
  • 1 στρώμα αλλαγής
  • 1 βρεφικό λάδι

Κόστος συμμετοχής: €10

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων-Απαραίτητη η κράτηση θέσης με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.

 

 

 

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά