Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 19:40 ΝΗΠΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εκτύπωση PDF

Εκπαίδευση στην τουαλέτα: Όσο ζω μαθαίνω νέα κόλπα!

Ένα trick που θα κάνει την εκπαίδευση στην τουαλέτα λιγότερο ακατάστατη!

«Όσο ζεις μαθαίνεις», λένε οι σοφότεροι και ποια είμαι εγώ που θα το αμφισβητήσω;! Καθένας από εμάς έχει τα δικά του κόλπα, τα δικά του μυστικά, τις δικές του τακτικές και είμαι σίγουρη πως εάν μοιραζόμασταν όσα έχουμε μάθει μέσω εμπειρίας θα κάναμε την ζωή μας ευκολότερη!

Ευτυχώς κάποιοι εκεί έξω δεν κρατούν τα πάντα για τον εαυτό τους κι έτσι έμαθα κι εγώ αυτό το απίστευτα έξυπνο tipπου με γλίτωσε από πολύ καθάρισμα! Τα μάτια μου άνοιξε η blogger του «Pichea Place», η οποία αποκαλύπτει πως έμαθε αυτό το πολύτιμο κόλπο από την 8χρονη κόρη της.

Το πρόβλημά της ήταν πως, παρότι έβαζε τα παιδιά της να κάθονται σωστά στην λεκάνη της τουαλέτας, αυτά πολλές φορές κατόρθωναν να την ψεκάσουν με ούρα. Και τι έκανε; Μετά από προτροπή της μεγαλύτερης κόρης της έβαλε τον μικρό της να κάτσει ανάποδα στην λεκάνη της τουαλέτας. Με τον τρόπο αυτό, όπως μας λέει, δεν κατούρησε ποτέ ξανά έξω από την λεκάνη, ήταν ευκολότερο να ανεβαίνει και να κατεβαίνει από αυτήν και η δουλειά της στο σκούπισμα του πωπού έγινε απλούστερη καθώς μπορούσε να δει τι καθάριζε!

Potty-Training-Tricks-and-Tips

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά