Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 21:21 ΠΑΙΔΙ & ΕΦΗΒΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Εκτύπωση PDF

OPENDAY ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για όλες τις βαθμίδες, στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, το Σάββατο 12 Μαΐου

OPEN DAY ΙΟΝΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ για όλες τις βαθμίδες, στις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Το ταξίδι στη γνώση ξεκινά με γιορτή!

Μέσα από ποικίλα ερεθίσματα και με την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών και των Δασκάλων το παιδί ενθαρρύνεται και μαθαίνει να αγαπά τη γνώση σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον που το παροτρύνει να καλλιεργήσει τα ταλέντα του και να αναπτυχθεί συναισθηματικά.

Επειδή θέλουμε η πρώτη επαφή του παιδιού με το σχολείο να είναι πάντα μία τρυφερή ανάμνηση, γεμάτη συναισθήματα χαράς, σας προσκαλούμε σε μία όμορφη εκδήλωση στις εγκαταστάσεις μας, στο Μαρούσι, Σισμανογλείου 29, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στις 11:00 το πρωί.

Σας περιμένουμε μαζί με τα παιδιά σας, για να γνωρίσουν τον χώρο του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου αλλά και του νέου 2ου Γυμνασίου μας, τις νηπιαγωγούς, τις δασκάλες και τους καθηγητές μας, να συναντηθούν με άλλα παιδάκια και να συμμετέχουν σε ευχάριστα και δημιουργικά παιχνίδια γεμάτα μουσική και φαντασία.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τη λειτουργία του Σχολείου μας και να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι.

Επίσης να περιηγηθείτε στις αυλές και τα γήπεδα αθλοπαιδιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνικοποίηση, την ενθάρρυνση της ομαδικής δραστηριότητας, αλλά και την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών.

Σας περιμένουμε...!

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας εγκαίρως την παρουσία σας, στο τηλ.: 210 613 6693.

 

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά