Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 17:25 ΠΑΙΔΙ & ΕΦΗΒΟΣ - ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
Εκτύπωση PDF

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα συμπεριφοράς που παρουσιάζουν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Πώς μπορείτε να πειθαρχήσετε το παιδί σας χωρίς ξύλο και φωνές; Αυτό το πρακτικό βιβλίο διδάσκει στους γονείς με απλό και άμεσο τρόπο πώς να διαχειριστούν τα πιο κοινά προβλήματα συμπεριφοράς της προσχολικής ηλικίας.

Από την επιθετικότητα και την αδελφική αντιζηλία, μέχρι την ακαταστασία και τα ψέματα, ο οδηγός αυτός προσφέρει με σαφήνεια απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα περιγράφει τα βασικά λάθη των γονιών και προτείνει λύσεις για να μεγαλώσουν τα παιδιά με αγάπη που ξέρει να θέτει όρια.

Με όπλο την υπομονή και τη σιγουριά που προσφέρει η γνώση, οι γονείς μπορούν να διδάξουν τη σωστή συμπεριφορά στα παιδιά τους και να απολαύσουν μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Γιατί πειθαρχία σημαίνει διδασκαλία και όχι τιμωρία.

Πειθαρχία χωρίς ξύλο και φωνές

Τζέρρυ Γουαϊκοφ- Μπάρμπαρα Γιούνελ

ISBN: 978-618-02-0397-4

Κωδικός: 32081

Διαστάσεις: 14 Χ 20,5

Σελίδες: 304

Τιμή: 14,00 €

Έγραψαν για το βιβλίο

 

«Είναι το κατάλληλο βιβλίο για γονείς. Περιγράφει πώς η πειθαρχία θα πρέπει να πηγάζει μέσα από τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης γονιού και παιδιού».

Ρίτσαρντ Στόλεϊ, σύμβουλος έκδοσης Time Inc.

 

«Εξαιρετικό! Όχι μόνο προσφέρει πρακτικές συμβουλές για κάθε πρόβλημα συμπεριφοράς και πειθαρχίας των παιδιών, αλλά διδάσκει τους γονείς τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αποτρέψουν τις συγκρούσεις».

Σου Έλεν Φράιντ, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Πρόληψη της Παιδικής Κακοποίησης

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά