Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 22:49 PARENTING - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Εκτύπωση PDF

Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς!

Δωρίζουμε 3 αντίτυπα από τον απαραίτητο οδηγό για γονείς, «Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο».

Ο διαγωνισμός έληξε και η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Νικητές των 3 αντιτύπων του οδηγού γονέων «Οι πρώτοι 12 μήνες του μωρού μου» αναδείχθηκαν οι:

Anastasia Kozadopoulou

Anna Platidou

Marianna Michelinaki

Συγχαρητήρια! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 10 ημερών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντάς μας τον τόπο κατοικίας σας ώστε να σας κατευθύνουμε για την παραλαβή του δώρου.

Ένας απαραίτητος οδηγός για τους νέους γονείς που θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο για το μωρό τους και να νιώσουν ασφαλείς στον πιο υπεύθυνο ρόλο της ζωής τους. Με απλές και κατανοητές απαντήσεις ο καθηγητής Παιδιατρικής κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος λύνει όλες τις απορίες των γονιών σχετικά με τη φροντίδα του παιδιού τους κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Συγκεκριμένα, θίγονται τα παρακάτω ζητήματα που απασχολούν τους νέους γονείς:

  • Η πρώτη επαφή με το μωρό
  • Το τάισμα και οι κενώσεις
  • Τα 76 πιο συχνά ερωτήματα της μάνας όταν πάει σπίτι
  • Η κινητική εξέλιξη του μωρού
  • Ο ρόλος των τρίτων προσώπων
  • Παθολογικές καταστάσεις του μωρού
  • Εμβόλια

«Οι πρώτοι 12 μήες του μωρού μου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι γονείς!

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Σειρά: Βιβλία για γονείς

ISBN: 978-960-566-592-0

Σελίδες: 120

Τιμή: 11,00 €

Έτος Έκδοσης: Νοέμβριος 2014

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Κωνσταντόπουλο

O Καθηγητής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος έλαβε την ειδικότητα του Παιδιάτρου στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια εκλέχθηκε Καθηγητής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2001 ανέλαβε τη Διεύθυνση της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Οργάνωσε το Νοσοκομείο «ΙΑΣΩ Παίδων» και υπηρέτησε σε αυτό ως Διευθυντής ως το 2010.

Το 1998 ανέλαβε την Προεδρία της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδιατρικής Εταιρείας (1997-2013) και Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Μέσης Ανατολής και Μεσογείου. Από το 2002 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, ενώ το 2013 ανέλαβε την Προεδρία της Παγκόσμιας Παιδιατρικής Εταιρείας.

Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 250 επιστημονικά άρθρα σε ελληνικά περιοδικά και πάνω από 150 άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις.

Ο διαγωνισμός

Εάν θέλετε να κάνετε δικό σας ένα από τα 3 αντίτυπα που χαρίζει το Happyparentingσε συνεργασία με το «Οξυγόνο», τον Πολυχώρο των εκδόσεων Μεταίχμιο στην Θεσσαλονίκη, δεν έχετε παρά να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το κείμενο.

Το  likesκαι οι κοινοποιήσεις σας δεν είναι απαραίτητα, είναι, όμως, κάτι παραπάνω από επιθυμητά, αφού μόνο με την δική σας αρωγή μπορούν να γίνουν γνωστοί τόσο χρήσιμοι και αξιόλογοι οδηγοί για τα μικρά μας.

Καλή τύχη!

*Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 2/2/15 στις 12:00 και οι νικητές θα ενημερωθούν με σχόλιο κάτω από το σχόλιό τους, εισερχόμενο μήνυμα στο Facebook(να τσεκάρετε πάντοτε τον φάκελο «Άλλα») και δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων στην κορυφή του κειμένου. Όπως βλέπετε, κάνουμε τα πάντα για να ενημερώνονται οι νικητές για το δώρο τους.

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά