Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 12:35 PARENTING - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Εκτύπωση PDF

Κερδίστε Θεματικό Παιδαγωγικό Party Από Τις Παιχνιδοσυνταγές

Νέος διαγωνισμός! Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε για το party του παιδιού σας μια 3ωρη εμπειρία πραγματικής παιδικής ψυχαγωγίας!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, η κλήρωση έγινε και η κληρωτίδα αποφάσισε πως τυχερός νικητής του θεματικού party από τις Παιχνιδοσυνταγές είναι:

Η Ioanna Papa

Συγχαρητήρια!

 

Ένα επιτυχημένο party δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μουσική, φαγητό και καλούς φίλους. Εάν, όμως, θέλετε να προσθέσετε στο δικό σας το συστατικό που θα το κάνει να ξεχωρίσει και να εντυπωθεί στις μνήμες των καλεσμένων σας ως το πιο επιτυχημένο παιδικό party όλων των εποχών, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στα χέρια των «Παιχνιδοσυνταγών».

Οι Παιχνιδοσυνταγές συνδυάζουν με τον πιο επιτυχημένο τρόπο την ψυχαγωγία με το παιδαγωγικό παιχνίδι, ώστε όχι απλώς να απασχολούν ευχάριστα μια ομάδα, αλλά να προσφέρουν ποιοτική εμπειρία παιδικής διασκέδασης. Κατά την οργάνωση του party μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 θεματικές κατηγορίες:

  1. Πειρατικό Καράβι. Ήρωας: Πειρατής Ξανθόψειρας από την Καραιβική,
  2. Τα Ζώα της Ζούγκλας. Ήρωας: Παπαγάλος Σερλοκ της Σκωτίας,
  3.  Πριγκίπισσες-Ιππότες. Ηρωίδα: Πριγκίππισα Καυγατζού από τις ιστορίες των 12 Βασιλείων της κιτρινόασπρης σκακιέρας,
  4. Νεράιδες-Ξωτικά. Ηρωίδα: Νεράιδα Τσιχλόφουσκα από το μαγεμένο δάσος με τις καστανιές,
  5.  Μάγοι-Μάγισσες. Ηρωίδα: Μάγισα Ανακατωσούρα από την κορφή του πιο Φαγανού βουνού,
  6. Διαστημικό Ταξίδι. Ήρωας: Ρομποτ Θάλαμον από την καρδια του πλανήτη Ουρανού
  7.  Ινδιάνικο Χωριό. Ήρωας: Γελαστό Νερό από το Περού
  8.  Δεινοσαυρο-πάρτυ. Ήρωας: Σπινόσαυρος από την Προιστορική εποχή
  9.  Αγώνες Ταχύτητας. Ήρωες: Τα cars από τη γραμμή εκκίνησης του παγκόσμιου grand prix
  10. SuperMario. Ήρωες: Οι Super Mario bros από το Βασίλειο του Μανιταριού

Όποιο θεματικό party κι αν επιλέξετε θα έχει τα δικά τους σκηνικά αντικείμενα, χειροποίητα παιδαγωγικά παιχνίδια, και ποικιλία δραστηριοτήτων όπως: παιχνίδι γνωριμίας, θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια επιδαπέδια, παρατηρητικότητας, μνήμης, σκυταλοδρομίες, μουσικοκινητικά, μουσικής αναγνώρισης, σταυρόλεξα, κυνήγι θησαυρού κ.α.

Μάθετε κι αυτό:Τα προγράμματά των Παιχνιδοσυνταγών είναι σχεδιασμένα από Εκπαιδευτικούς ενώ εφαρμόζονται, από παιδαγωγούς και καλλιτέχνες με αντίστοιχη κατάρτιση και εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο ανανεωμένο site των Παιχνιδοσυνταγών.

Ο διαγωνισμός

Κι επειδή εμείς ποτέ δεν σας αφήνουμε χωρίς δώρο όταν παρουσιάζουμε κάτι τόσο καλό, σας ετοιμάσαμε διαγωνισμό. Δηλώστε σήμερα κιόλας συμμετοχή για να κερδίσετε ένα 3ωρο θεματικό party, αξίας €150, στο θέμα της επιλογής σας.

Κάντε:

1) Like στο Happyparenting

2) Like στις Παιχνιδοσυνταγές

3) Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού (πατήστε εδώ για το σωστο post)

Καλή τύχη!

Όροι συμμετοχής

Ημερομηνία κλήρωσης: 14/11/2016 στις 12:00

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας, αλλά το party θα πρέπει να λάβει χώρα εντός Αθηνών και να υλοποιηθεί εντός τριμήνου από την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. To 3ωρο θεματικό πάρτυ, αφορά ηλικίες από 4-9 ετών, ομάδες μέχρι 25 όπου αναλαμβανει ένας εμψυχωτής και θα γίνει σε εσωτερικό χώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε το πάρτυ να γίνει σε εξωτερικό χώρο ή εκτός Αθηνών (εντός Αττικής) το δωράκι ισχύει αλλά θα υπάρχουν χρεώσεις extra.

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με τις Παιχνιδοσυνταγές τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν την ημερομηνία στην οποία θέλει να οργανώσει το party του.

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά