Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 08:58 PARENTING - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Εκτύπωση PDF

Γοργόνα Γοργονίτσα

Αφήστε μας σχόλιο κάτω από το κείμενο του διαγωνισμού αναφέροντας ποια είναι η δική σας αγαπημένη γοργόνα και μπείτε στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις!

Το Σάββατο  11 Νοεμβρίου, στις 18:30 η ομάδα Εικαστικού Θεάτρου Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» και η «Γοργόνα, Γοργονίτσα», σας περιμένουν στο Κουκλόσπιτό τους!  

Εμπνευσμένη από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η μικρή Γοργόνα»,   η παράσταση μαγεύει τα παιδιά και γοητεύει τους ενήλικες, με το ατμοσφαιρικό, ευφάνταστο σκηνικό της, τη μουσική και τη δραματουργική της σύνθεση. Οι κούκλες, που ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια και το εικαστικό τους ενδιαφέρον, συμπράττουν μοναδικά με την ηθοποιό, Εμμανουέλα Καποκάκη, και όλοι μαζί μας παρασύρουν σε μια παραμυθένια βουτιά στον μαγικό κόσμο του βυθού της Γοργονίτσας!

Η ιστορία:

Η παράσταση περιγράφει τη σχέση της μικρής Γοργόνας με τον Πρίγκιπα. H βαθιά αγάπη που νιώθει η Γοργόνα για τον Πρίγκιπα, την κάνει να λάμψει σαν φεγγάρι. Συνδετικός κρίκος μαζί του είναι ένα ζευγάρι παπούτσια. Τα παπούτσια στην αρχή είναι ενωμένα σαν βάρκα του Πρίγκιπα και στη συνέχεια κομματιάζονται σε ένα ναυάγιο, για να γίνουν τα δύο παπούτσια που η Γοργόνα θα κρατήσει ως ενθύμιο. Όταν αποκτήσει πόδια θα τα φορέσει και θα γίνουν το όχημα στο ταξίδι της!

Στο τέλος της παράστασης γίνεται παρουσίαση της κάθε κούκλας καθώς και συζήτηση με τα παιδιά για τις κούκλες και το μήνυμα της αγάπης και της αυτοθυσίας που προβάλλεται.

Ο διαγωνισμός

Εάν θέλετε να είστε κι εσείς ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες μας που κερδίσουν διπλή πρόσκληση για αυτό το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στις 18:30, αφήστε μας απλά ένα σχόλιο λέγοντάς μας ποια είναι η δική σας αγαπημένη γοργόνα!

Γοργόνα Γοργονίτσα

Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, performance: Εμμανουέλα Καποκάκη 
Μουσική: Κώστας Μπεβεράτος 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

18:30

Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»

Β. Βουλγαροκτόνου 60, Νεάπολη Αθήνα, 11473

Διάρκεια: 1 ώρα 

Ηλικία: παιδιά άνω των 3 ετών αλλά και ενήλικες 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

210 6428 769 – 693 26 28 305

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων!

Τιμή εισιτηρίου:  6 ευρώ

Διαφήμιση

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά