Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 19:51 PARENTING - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Εκτύπωση PDF

Ένας Μεγάλος Vodafone Διαγωνισμός για Οικογένειες!

Δηλώστε συμμετοχή στον νέο μεγάλο Vodafone διαγωνισμό και κερδίστε ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό αλλά και δωρεάν 24μηνες συνδέσεις Vodafone.

Η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας! Για αυτό και η Vodafone δημιούργησε μια σελίδα αποκλειστικά για την οικογένεια, όπου μέσω ενός μεγάλου διαγωνισμού, κληρώνει super δώρα όπως ταξίδια σε Ελλάδα & εξωτερικό για όλα τα μέλη της οικογένειας, και συνδέσεις επικοινωνίας & ψυχαγωγίας για το σπίτι.

Ο χρήστης που θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.vodafonefamily.gr, με έναν εύκολο & γρήγορο τρόπο μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις. Μόλις συμπληρώσει τα πεδία που ζητάει η Vodafone, ο Vodafone συνδρομητής κερδίζει μία συμμετοχή για την κλήρωση με δώρα που θα χαρεί με όλη την οικογένειά του. Τα δώρα περιλαμβάνουν: 1 ταξίδι στο Παρίσι για 4 ημέρες (με εισιτήρια εισόδου στην Disneyland), 1 ταξίδι στη Ρώμη για 4 ημέρες, 1 ταξίδι στην Ελλάδα (σε προορισμό της επιλογής του νικητή), αλλά και 20 δωρεάν 24μηνες συνδέσεις Vodafone Home tripleplay Sports+.

Τα δώρα δεν αποτελούν μόνο ένα ισχυρό κίνητρο για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία επιβράβευση προς τον σημαντικό θεσμό της οικογένειας, και τον χρόνο που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί!

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά