Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 21:47 PARENTING - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Εκτύπωση PDF

Maxilaropolemos

Νέος super διαγωνισμός σε συνεργασία με το Μαξιλαροπόλεμος! Διάλεξε το δώρο σου μεταξύ πλεκτού μαξιλαριού και τριπλής πλέξης πάντα κούνιας, δήλωσε συμμετοχή και καλή τύχη!

O διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε, η κλήρωση έγινε και η κληρωτίδα ανέδειξε ως τυχερή την:

Nitsa Antoniadi

Συγχαρητήρια! Παρακαλούμε επικοινωνήστε στην σελίδα μας στο Facebook για να σας φέρουμε σε επαφή με τον Μαξιλαροπόλεμο για την αποστολή του δώρου σας! 

 

Μετά από μια σύντομη καλοκαιρινή ανάπαυλα, το Happyparenting επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο για νέες περιπέτειες! Και φυσικά το γιορτάζει με τον πρώτο διαγωνισμό της σεζόν που επιφυλάσσει ένα εντυπωσιακό-χειροποίητο δώρο διακόσμησης. Διπλά μας ο Μαξιλαροπόλεμος, μια σελίδα που γεννήθηκε μεταξύ φίλων και έφτασε να συγκεντρώσει χιλιάδες μέλη σε Facebook και Instagram.

Η ιδέα του μαξιλαροπολεμου γεννήθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου με αφορμή τη νεα διακόσμηση στο σπίτι μου. Οι μπάλες σε σχήμα κομπου και τα μαξιλάρια πλατης ήταν πραγματικά η διαφορετική πινελιά που θα έδινε στο σαλόνι μου ένα νέο μοντέρνο στυλ και κυρίως άνεση”, μας λέει η εμπνευστής και δημιουργός του Μαξιλαροπόλεμου, αφήνοντας να εννοηθεί πως μια απλή ιδέα μπορεί εύκολα να μετουσιωθεί σε ένα μεγάλο success story.

Στην πορεία και αφού πολλά από τα σχέδια μας είχαν μαγνητισει τα βλέμματα, προστέθηκε στα προϊόντα μας η πάντα κουνιας και κρεβατιού σε σχήμα πλεξουδας. Πραγματικα εντυπωσιακη, ασφαλης και πρωτοτυπη κέρδισε όλες τις μαμάδες της σελίδας μας”.

Και παρότι η σεμνότητα κάνει τα πάντα να φαντάζουν εξαιρετικά απλά, η αλήθεια είναι πως χρειάζεται πολλά περισσότερα από μια ιδέα για να ξεχωρίσεις. Χρειάζεται ταλέντο, όρεξη για δουλειά και αρκετή έρευνα, ώστε να δίνεις την καλύτερη ποιότητα στην πιο συμφέρουσα τιμή. Και αυτό είναι το μυστικό του Μαξιλαροπόλεμου: ολα είναι χειροποίητα, από πιστοποιημένα υποαλλεργικά υλικά, ενώ οι χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο στυλ σχεδίων και χρωμάτων κάνουν τα προϊόντα ξεχωριστά και προσιτά σε όλους.

Κι επειδή μια εικόνα αντιστοιχεί σε 1.000 λέξεις, σταματάμε την παρουσίαση και σας παραθέτουμε φωτογραφίες, όχι από επαγγελματία φωτογράφο αλλά από σπίτια ευχαριστημένων πελατών!

panta-kounia

maxilaria-diakosmisis

panta-lp

pantakaimpala

panta-prasini

Κι αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν, δεν έχετε παρά να κάνετε μια ηλεκτρονική βόλτα στο Facebook (Μαξιλαροπόλεμος), στο Instagram (@fashionpillows) και προσεχώς στο νεόδμητο e-shop τους (fashionpillows.gr).

Κι αν όσα δείτε σας αρέσουν, ελάτε πάλι πίσω γιατί ο διαγωνισμός μας με το Μαξιλαροπόλεμος είναι ήδη ενεργός και το δώρο σας περιμένει να το κερδίσετε. Συγκεκριμένα, η συνεργασία μας με τη σελίδα Μαξιλαροπολεμος σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μια υπεροχη,πρωτοτυπη και κυρίως ασφαλη πάντα 1.5 μετρο σε τριπλή πλεξη σε χρώματα επιλογής σας ή ένα μαξιλάρι κόμπο σε σχήμα μπάλας που σίγουρα θα σας εντυπωσιασει.

Τα βήματα του διαγωνισμού:

  1. Like στο Μαξιλαροπόλεμος
  2. Δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο Facebook (πατήστε εδώ για το post)
  3. Σχόλιο με το δώρο που προτιμάτε (Πάντα ή Μαξιλάρι;)

Καλή τύχη!

 

Όροι διαγωνισμού

  1. Και τα τρία (3) παραπάνω βήματα είναι απαραίτητα για την έγκυρη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.
  2. Ο διαγωνισμός λήγει στι 5/10/2018 στις 12:00.
  3. Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και το όνομά του θα ανακοινωθεί στην κορυφή αυτού του άρθρου αλλά και στο Facebook.

Παραμύθια

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά