Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 23:52 PARENTING - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Εκτύπωση PDF

Βραβείο για «Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1»

«Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1» της Ισμήνης Μπάρακλη απέσπασε το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας στα Βραβεία Βιβλίου Public – Οι πένες της χρονιάς

Το βιβλίο της Ισμήνης Μπάρακλη «Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1» με σκίτσα του Γιώργου Δουτσιόπουλου κέρδισε το Βραβείο Εφηβικής Λογοτεχνίας στη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των Βραβείων Βιβλίου Public– Οι πένες της χρονιάς.

«Το Ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1» μπήκε στην τελική δεκάδα της κατηγορίας και τελικά κέρδισε την πρώτη θέση μέσα από την ανοιχτή διαδικασία ψηφοφορίας του αναγνωστικού κοινού, που πραγματοποίησε η αλυσίδα καταστημάτων Public.

to-imerologio-enos-kakomathimenou-vraveio-2Το βραβείο παρέλαβαν ο εκδότης Γιάννης Κωνστανταρόπουλος και η συγγραφέας Ισμήνη Μπάρακλη, η οποία πολύ συγκινημένη ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισε το βιβλίο της και αφιέρωσε το βιβλίο στον πατέρα της, ο οποίος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, αλλά αποτέλεσε το στήριγμά της για να ξεκινήσει τη συγγραφική της προσπάθεια. Ο κ. Κωνστανταρόπουλος σημείωσε πόσο σημαντικός είναι ο θεσμός των βραβείων βιβλίου που ξεκίνησε από φέτος η αλυσίδα καταστημάτων Public και επεσήμανε τη σημασία του καλού παιδικού και εφηβικού βιβλίου, που θέτει τις βάσεις για τους μελλοντικούς αναγνώστες.     

Το Ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1 βρίσκεται ήδη στην τρίτη έκδοση μέσα σε διάστημα 8 μηνών, ενώ στις αρχές Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο της σειράς «Το ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 2», από τους ίδιους συντελεστές (κείμενο Ισμήνη Μπάρακλη και σκίτσα Γιώργος Δουτσιόπουλος). 

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά