Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 23:46 PARENTING - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Εκτύπωση PDF

Ο Καρομυτόγκας

Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αιώρα το βιβλίο Ο Καρομυτόγκας, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή και εικονογράφηση της Σοφίας Ζαραμπούκα!

Η πιο ακριβοθώρητη στιχουργός ακόμη και την εποχή της πιο γνωστής της επιτυχίας –της Λιλιπούπολης– η Μαριανίνα Κριεζή επιστρέφει αυτή τη φορά με ένα παιδικό βιβλίο που, υπό τον ευφάνταστο όσο και χιουμοριστικό τίτλο "Ο Καρομυτόγκας", κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αιώρα.

Σε αγαστή συνέργεια με την εξίσου γνωστή ζωγράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων την Σοφία Ζαραμπούκα, που προέκυψε από την πολυετή κοινή επιθυμία τους να περιπλανηθούν παρέα και παράλληλα, η καθεμιά με την κυρίαρχη τέχνη της, δημιούργησαν μια ιστορία για τον αέναο κύκλο του νερού.

Η Μαριανίνα Κριεζή και η Σοφία Ζαραμπούκα, –με φρέσκια στιχουργική και ζωγραφική αφήγηση, σύγχρονη γλώσσα και νέα εικαστικά εργαλεία, ρυθμό και δόνηση– ξετυλίγουν τη διαδρομή του νερού και τη συμβολή του στη ζωή του ανθρώπου και φωτίζουν τις αλληλεπιδράσεις τους.

 

Άνοιξη! Απ΄τα Πατήσια

φεύγω σφαίρα με το βαν,

πλένω σε πηγή βουνίσια

το καρό μου το μπουφάν.

Χρωματίζουν το νερό

μπλε και κόκκινα καρό.

Ο Καρομυτόγκας

Συγγραφέας: Κριεζή Μαριανίνα

Εικονογράφηση: Σοφία Ζαραμπούκα

Προτεινόμενη ηλικία:            3 έως 7 ετών

Εκδότης: Αιώρα

Διαστάσεις βιβλίου:   17x22 cm

Σελίδες: 32

ISBN:  9786185048372

Τιμή Public (web offer): €8,83*

 

*Παρόλο που οι αναγραφόμενες τιμές έχουν ελεγχθεί ενδελεχώς κατά τη συγγραφή του άρθρου, κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενδέχεται να έχουν αλλάξει. 

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά