Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 21:26 PARENTING - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Εκτύπωση PDF

Έχω Μια Ιδέα!

Νέο βιβλίο Key Books από την Άννα Παπαϊωάννου

Ήταν κάποτε ένας πιτσιρίκoς που είχε μια ιδέα, δύο ιδέες, χιλιάδες ιδέες! Είχε τόσες πολλές ιδέες που τις σημείωνε στους τοίχους για να μην τις ξεχάσει. Τον μάλωνε η μαμά του. Και μετά τον μάλωνε και ο μπαμπάς του. Μόνο ο παππούς του έδειχνε να τον καταλαβαίνει. Τις ιδέες του τις έβρισκε παντού. Στο δάσος, στη θάλασσα και στα πιο παράξενα μέρη.

Την πιο καλή ιδέα όμως την είχαν οι γονείς του...

Η ιστορία του βιβλίου πηγάζει απ' τα παιδικά χρόνια της Άννας. Όταν ήταν μικρή είχε πολλές ιδέες. Όπως όλα τα παιδιά. Κάθε μέρα ήταν

και μια εξερεύνηση και η αγαπημένη της φράση ήταν «Έχω μια ιδέα!».

Η ιστορία λοιπόν μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια. Τότε που δεν φοβόμασταν να εκφράσουμε τις ιδέες μας. Όπως όλα τα παιδιά κάθε ηλικίας.

exw-mia-idea-keybooks-selida

exw-mia-idea-keybooks-selida2

exw-mia-idea-keybooks-selida3

exw-mia-idea-keybooks-selida4

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Άννα Παπαϊωάννου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και φοίτησε στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Συνέχισε τις σπουδές της στο University of London και στον ΑΚΤΟ. To Έχω Μια Ιδέα! είναι το πρώτο της βιβλίο. Ζει στην Αθήνα και διαδικτυακά στο annapapa.co.

Έχω μια ιδέα!

Άννα Παπαϊωάννου

Εκδόσεις Key Books

Σελίδες:30

Online τιμή Public: €9,90

Παρόλο που η αναγραφόμενη τιμή έχει ελεγχθεί ενδελεχώς κατά τη συγγραφή του άρθρου, κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενδέχεται να έχει αλλάξει, ειδικά εάν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία συγγραφής του κειμένου.

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά