Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 23:03 PARENTING - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Εκτύπωση PDF

Livebooks: Ελληνικά Βιβλία που Ζωντανεύουν!

Πως θα σου φαινόταν εάν ο χαρακτήρας ενός βιβλίου "ζωντάνευε" μπροστά στα μάτια σου, περπατούσε πάνω στις σελίδες και σου μιλούσε; Φανταστικό, ε?

-Τι θα συμβεί άραγε στα βιβλία την εποχή της τεχνολογίας; Θα πεθάνουν;

-Όχι, θα ζωντανέψουν!

Αυτός είναι μέσα στο κεφάλι μου ο διάλογος που έκαναν οι ιδρυτές του www.livebooks.gr όταν αποφάσιζαν να δημιουργήσουν ένα site παραγγελιών για τα πρώτα ελληνικά παιδικά βιβλία με επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented Reality). Όταν, με άλλα λόγια, αποφάσιζαν να καινοτομήσουν κατασκευάζοντας έναν σύγχρονο, διαδραστικό ηλεκτρονικό χώρο για βιβλία που ζωντανεύουν μέσα από φορητές συσκευές (smartphones/tablets).

Για να απολαύσετε την εμπειρία της Επαυξημένης Πραγματικότητας απλά αγοράζετε το βιβλίο της επιλογής σας από το Livebooks και, κατόπιν, χρησιμοποιείται ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό Android ή iOS για να δείτε το βιβλίο σας να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια σας.

Οι επιλογές σας!

Προς το παρόν μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο ανάμεσα στα:

exofyllo-new-small1.          «O Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων»

Ακολουθήστε μαζί με τον Ντίνο τα ίχνη των δεινοσαύρων σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα βρείτε τους πιο γνωστούς δεινόσαυρους με πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον καθένα και συναρπαστικές «ζωντανές» εικόνες!   Για να δείτε τον κάθε δεινόσαυρο να “ζωντανεύει” και να κινείται πάνω στο βιβλίο, χρειάζεστε ένα smartphone ή ένα tablet τεχνολογίας Android ή iOS. Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή “Ο Ντίνος στα ίχνη δεινοσαύρων” από το το Google Playή το App Store και σημαδέψτε με τη συσκευή σας, οποιαδήποτε σελίδα του βιβλίου περιλαμβάνει το ειδικό σύμβολο. Θα δείτε τον δεινόσαυρο της συγκεκριμένης σελίδας να ζωντανεύει και να κινείται πάνω στο βιβλίο! Επίσης στο εξώφυλλο του βιβλίου ζωντανεύουν όλοι οι δεινόσαυροι σε μεγάλο μέγεθος και προσφέρεται λειτουργία φωτογραφίας με τους δεινόσαυρους.

Τιμή: €12,90+€4 μεταφορικά-Πληρωμή με Αντικαταβολή

 

2.         exo2-1024x801Οι βασιλιάδες της ζούγκλας;

Ποιος θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της ζούγκλας; Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ταξιδέψετε στον κόσμο των ζώων με σκοπό να εκλέξετε τον επόμενο βασιλιά της ζούγκλας, αφού πρώτα δείτε τους υποψήφιους σε 3D με κίνηση και ήχο πάνω στο βιβλίο! Φυσικά, στο εξώφυλλο του βιβλίου ζωντανεύουν όλοι οι υποψήφιοι βασιλιάδες για να βγείτε φωτογραφία μαζί τους.

Τιμή: €10,90+€4 μεταφορικά-Πληρωμή με Αντικαταβολή

 

 

3.         Η Κοκκινοσκουφίτσα φοράει…κίτρινα

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το πραγματικό όνομα της book-transpanert-e1446719495837Κοκκινοσκουφίτσας; Γιατί η χαριτωμένη μικρή με το κόκκινο σκουφί έχει τόση αδυναμία στη γιαγιά της; Ποιος θα νικήσει και θα διώξει τον λύκο; Ποιος θα σώσει την Κοκκινοσκουφίτσα; Τι μυστικό υπάρχει κρυμμένο στο σπίτι της γιαγιάς…;

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο το παιδί μπορεί να ζωγραφίσει τις σελίδες, να διαβάσει αλλά και να ακούσει την ιστορία από την κίτρινη νεράιδα. Η κίτρινη νεράιδα ζωντανεύει μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών, ξεφυλλίζει το βιβλίο και διηγείται τη γνωστή ιστορία με μια άλλη ματιά.

Τιμή: €8,90+€4 μεταφορικά-Πληρωμή με Αντικαταβολή

mov-koumpi-livebooks

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά