Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 17:40 PARENTING - ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Εκτύπωση PDF

Μάθε να προσπαθείς

Μόλις κυκλοφόρησε ένα ακόμη τίτλος της σειράς των εκδόσεων Μεταίχμιο "Μάθε να..."

Έχεις ποτέ φανταστεί πόσο τέλειο θα ήταν τα μαθήματά σου να γίνονται μόνα τους; Ή το δωμάτιό σου να συγυρίζεται ως διά μαγείας; Ή να μπορείς να διακτινιστείς από το ένα μέρος στο άλλο, χωρίς να χρειαστεί να περπατήσεις; Η προσπάθεια είναι απαραίτητο στοιχείο και στις τρεις αυτές περιπτώσεις, είτε θέλεις να μάθεις, να ολοκληρώσεις μια δουλειά ή να απολαύσεις τη φύση.

Μέσα από δεκαπέντε εικονογραφημένες ιστοριούλες το βιβλίο αυτό υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της αξίας τόσο από ηθική όσο και από κοινωνική άποψη. Ώρα λοιπόν να μάθουμε να προσπαθούμε!

Λίγα λόγια για την σειρά                      

Μια σειρά που προσεγγίζει τέσσερις βασικές αρετές: τη σύνεση, την υπομονή, την ικανότητα να ακούς προσεκτικά, την ικανότητα να θέτεις στόχους και να προσπαθείς για την επίτευξή τους. Καθεμία από αυτές παρουσιάζεται μέσα από δεκαπέντε μικρές εικονογραφημένες ιστορίες, ώστε τα παιδιά να κατανοήσουν πόσο σημαντικό είναι να τις καλλιεργήσουν και να τις ενισχύσουν, τόσο μέσα τους όσο και στους άλλους και στο περιβάλλον τους. Στις τελευταίες σελίδες περιλαμβάνεται οδηγός για τους γονείς, με επιπλέον πληροφορίες και συμβουλές.

mathe-na-prospatheisΜάθε να προσπαθείς

Συγγραφείς: Αλίξ Καμπρέρα, Βινιέ Μοντανιέ

Εικονογράφος: Ρόζα Μ. Κούρτο

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

ISBN: 978-618-03-0233-2

Σελίδες: 36

Online Τιμή Public (την ημέρα συγγραφής του άρθρου): €5,95

Συνταγές - Έξυπνες, γρήγορες και πάντα ασφαλείς συνταγές για σωστή διατροφή του παιδιού σας

Χρήσιμα εργαλεία για την μαμά και τον μπαμπά